Specialisten in vermaak
Email
Home > Welkom bij Kikker Kindershows!

Welkom bij Kikker Kindershows!


Deze site vertoont foutmeldingen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe website voor Excellent Entertainment. Excuses voor het ongemak!

Kikker Kindershows is voor 100% onderdeel van Excellent Entertainment. Excellent Entertainment staat voor excellente service als het gaat om uw keuze in professioneel entertainment. Of het nu gaat om een mega happening waar honderden mensen op afkomen of dat het gaat om een klein intiem feestje, elk evenement verdient die aandacht waar het om vraagt. Bij Excellent Entertainment worden artiesten met de grootste zorg geselecteerd. Alleen de artiesten die u aantreft bij Excellent Entertainment verdienen dan ook het predicaat Excellent Entertainer.


Voor Excellent Entertainment telt slechts één ding: dat u en uw gasten na afloop kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Excellent Entertainment, voor net dat beetje extra aandacht!

Bezoek onze nieuwe website www.goochelclown.nl. Op deze site vindt u alle informatie over deze professionele clown.


   


Entertainment voor volwassenen
Zoekt u entertainment voor volwassenen, zoals: zangers, zangeressen, bands, drive-in shows, goochelaars etc., kijk dan op www.excellent-entertainment.nl of klik op 'Excellent' in de horizontale menubalk.

 

(N.B. Alle op deze site genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW. Tijdens Carnaval, Koninginnedag, Sinterklaas en Kerst wordt er op een aantal voorstellingen een toeslag geheven. De tekst op deze website is onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten).